Content marketeer -NL

Ben jij een echte woordkunstenaar die graag schrijft in het Engels? Wij maken ons klaar voor de internationale lancering van een nieuwe applicatie in sitespeed, duurzaamheid en UX. Heb jij zin om met ons de visie, mogelijkheden en content-marketing te gaan ontwikkelen? Dan zoeken wij jou!

Wat zijn je skills?

Wat bieden wij jou?

Hoe ziet je dag eruit?

Wij zijn gevestigd in het centrum van Groningen, met een team van 5 mensen. Je kunt zelf bepalen of je vanuit huis werkt of bij ons op kantoor. Wel vinden we het leuk om je één keer per week "in het echt" te zien. Op deze manier kunnen we je persoonlijk helpen met vragen en nieuwe interessante inzichten delen.

We beginnen rond 8.30/10.00 uur met een kop koffie of thee (koffiedrinkers zijn in dit team zwaar in de minderheid). Ons hele team heeft kinderen, dus begintijden zijn enigszins afhankelijk van kinderopvang/nachtrust. Op zo'n dag schrijf je artikelen over onderwerpen die jij of je collega's (Erwin of Roderik) hebben bedacht, op onze website en socials.

Daarnaast beantwoord je niet-technische vragen van klanten binnen onze nieuwe sitespeed applicatie. Uiteraard onder super­visie van het team in sales en support (Roderik en Karlijn). Als je vanuit huis werkt zal dit via Microsoft Teams en Trello gaan, anders trekken we er gewoon een stoel bij.

Als je op kantoor bent, eten we tijdens de lunchpauze een tosti en daarna spelen we een potje tafeltennis, waarbij we allemaal proberen om onze front-ender Johan te verslaan, die dit vroeger als sport deed. Als je op kantoor bent, legt Erwin je graag uit hoe browsers werken, hoe JavaScript een bottleneck is en hoe je Magento webshops sneller kunt maken. Wil je 's middags je kinderen van school halen, of gewoon lekker chillen in de zon? Doe dat zeker! Dat willen wij ook wel eens doen. Werk dan op een andere dag of in de avond door en haal je uren in.

Klinkt dit als jouw nieuwe (droom)baan?

Indien met bovenstaande vacature je interesse gewekt is, vragen we jou je CV met motivatie op te sturen naar karlijn op erwinhofman punt com. Een eventuele reeds aangelegde portfolio zien we graag tegemoet. Voor vragen kun je rechtstreeks contact opnemen met Karlijn, via 06-40563689.