Protoge -NL

Protegés gezocht! Volg jij als technisch SEO’er of front-end developer geïnteresseerd mijn CWV/UX werk, en wil je met mij aan de slag dit ook te leren?

Wij draaien dit jaar een topjaar, met grote e-commerce namen uit binnen- en buitenland. Om deze groei ook volgend jaar te kunnen volhouden, zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die net als ik geïnteresseerd zijn in observeren, analyseren en adviseren hoe websites en vooral shops kunnen worden verbeterd.

Wat kun jij?

Wat bieden wij jou?

Hoe zal je dag eruit zien?

Wij zijn een kleinschalige start-up, met een team van 5 mensen in het hartje van Groningen. Je mag dagelijks zelf besluiten of je thuis werkt of bij ons op kantoor. Wel zien we je graag 1x per week “in het echt”. Zo kunnen we je persoonlijk helpen met vragen en elkaars nieuwe bevindingen delen.

We starten rond een uur of 8.30/10.00 met een kop koffie of thee (koffiedrinkers zijn in een ernstige minderheid in dit team). Ons hele team heeft kinderen, dus de startijden zijn wat afhankelijk van opvang/nachtrust. Jij zult op zo’n dag vooral aan de slag gaan met het uitwerken van audits van webshops, die Erwin al heeft ge-preaudit.
Daarnaast zal het beantwoorden van technische vragen van klanten in onze nieuwe sitespeed applicatie ook een onderdeel worden van je takenpakket. Uiteraard onder begeleiding van het team in sales en support (Roderik en Karlijn). Werk je thuis, dan zal dit zijn via Microsoft Teams en Trello, anders schuiven we er gewoon een stoel bij.

Wie op kantoor is eet ’s middags een tosti on the house, en dan spelen we een potje tafeltennis, waarbij we allen onze front-ender Johan proberen te verslaan, die dit vroeger deed als sport.
Ben je op kantoor, dan geeft Erwin daarna graag een uitlegsessie over hoe browsers werken, JavaScript een bottleneck is of hoe je Magento webshops ondanks het zwaargewicht ook gewoon kunt laten voldoen aan Core Web Vitals (vraag ons gerust om voorbeelden). Wil je ’s middag je kids ophalen van school, of gewoon chillen in de zon? Vooral doen, dat willen wij ook wel eens. Dan werk je je uren maar weer bij wanneer het jou uitkomt.

Klinkt dit als jouw nieuwe (droom)baan?

Indien met bovenstaande vacature je interesse gewekt is, vragen we jou je CV met motivatie op te sturen naar karlijn op erwinhofman punt com. Een eventuele reeds aangelegde portfolio zien we graag tegemoet. Voor vragen kun je rechtstreeks contact opnemen met Karlijn, via 06-40563689.